Stichting Amor Vitae overhandigd luiers voor volwassenen aan Majella en Ashiana

Op dinsdag 19 maart 2019 heeft de stichting Amor Vitae in totaal 60 pakken luiers voor volwassenen overhandigd aan de bejaardentehuizen Majella en Ashiana. Deze luiers werden door een goede vriend van de stichting in Nederland gedoneerd. De donateur wenst echter anoniem te blijven.

De luiers werden overhandigd in de zaal van huize Ashiana aan de Lalla Rookhweg. Dit gebeurde in aanwezigheid van de Minister van Sociale Zaken en Huisvesting, mevr. Christien Polak, die speciaal hiervoor door Amor Vitae was uitgenodigd.

Namens het bejaardentehuis Majella werden de luiers in ontvangst genomen door de verpleegkundig directeur van het St. Vincentius Ziekenhuis mevr. Etnel. Namens het bejaardentehuis Ashiana werden de luiers in ontvangst genomen door de interim manager van Ashiana, mevr. Christien Aalspeer.

Zowel de minister als de vertegenwoordigers van Ashiana en Majella spraken hun dank en erkentelijkheid uit voor deze geste en waren ervan overtuigd dat deze luiers een zekere behoefte dekken. Aan elk tehuis werden er 30 pakken luiers overhandigd. Deze luiers hebben een winkelwaarde van minimaal SRD 65,-.

De voorzitter van de Stichting Amor Vitae deed hierna de overhandiging.

Amor Vitae is de donateur ook erkentelijk voor dit gebaar. Onze dank gaat ook uit naar Melie's Shipping van Cliff Waterberg die spontaan heeft gezorgd voor de verscheping van de luiers uit Nederland naar Suriname, alsook Sherrif Abdoellah die voor de afhandelkosten hier heeft gezorgd.

Dank aan een ieder

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment