Telesur formaliseert samenwerking met Stichting Ilse-Henar Hewitt Juridische bijstand voor vrouwen

Telesur heeft de samenwerking met de Stichting Ilse Henar-Hewitt Juridische Bijstand voor vrouwen die dateert van 2009 geformaliseerd. Dat gebeurde met de ondertekening van een overeenkomst op maandag 11 februari 2019 op het Telesur Opleidingscentrum.

De overeenkomst voorziet dat de Stichting Ilse Henar-Hewitt in het kader van preventie van seksueel molest op de werkvloer o.a. trainingen, workshops en lezingen verzorgd. In voorkomende gevallen van seksueel molest op de werkvloer zal de stichting de directie deskundig adviseren. Telesur heeft zijn beleid rondom Seksueel Molest op werkvloer aangescherpt aan de tijd en aan de omvang en aard van de problematiek.

Inmiddels heeft het beleid een klachtencommissie als werkarm. Daarin zijn Telesur, de vakorganisatie TTWOS en de Stichting Ilse Henar-Hewitt vertegenwoordigd. De commissie is naast interne vertrouwenspersonen de onafhankelijke instantie waar klachten over seksueel molest op de werkplek kunnen worden gemeld voor onderzoek en behandeling.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment