Twee buschauffeurs ingesloten voor wederzijdse mishandeling

Source/ Image by: KPS | Saturday 26 Januari 2019

De politie van het ressort Lelydorp heeft op woensdag 23 januari twee buschauffeurs de 37-jarige Vergillio L. en de 31-jarige Wendel W. ingesloten.

Beide verdachten onderhouden de PL-route . Deze chauffeurs hebben reeds geruime tijd ruzie met elkaar. Ze maakten het tot een gewoonte elkaar steeds in te halen, zodat de andere geen passagiers kon laten instappen in zijn bus.

Dit was op dinsdag 22 januari weer het geval, waardoor de ruzie uitmondde in een vechtpartij. Met een wielsleutel bracht Wendel zijn tegenstander slagen toe op het behaard hoofd en beet Vergillio ook in zijn vinger.

Vergillio weerde zich en bracht Wendel vuistslagen toe op het lichaam, waardoor deze zwellingen op het hoofd en lichaam heeft opgelopen.

Beide buschauffeurs werden voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo. Na medische behandeling zijn zij overgebracht naar het politiebureau. Vergillio is voor verdere behandeling verwezen naar de plastische chirurg.

Beiden werden verhoord en na overleg met het Openbaar Ministerie zijn zowel Wendel als Vergillio in verzekering gesteld.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment