Uiterlijk juni 2019 @gov.sr emailadres voor alle ambtenaren

Source/ Image by: De Boodschap | Wednesday 23 Januari 2019

Om zo uniform en officieel mogelijk te kunnen communiceren zullen alle ambtenaren uiterlijk juni 2019, beschikken over een emailadres van de overheid. “Er zijn nog ambtenaren die een eigen emailadres gebruiken, maar dat zou niet zo mogen zijn”, dat zegt e-Government coördinator Gardelito Hew A Kee in het televisieprogramma Opinie.

Op dit moment is er een transitie gaande, waarbij de bestaande achtervoegsels van de overheid emailadressen gewijzigd worden naar @gov.sr. Het zal worden [email protected] Op dit moment heeft elk ministerie of instantie zijn eigen achtervoegsel. Het project is nu in uitvoering. Er worden nog testen gedaan.

Coördinator Hew A Kee zegt dat het project voordelen zal opleveren, zoals: besparing van printkosten van loonslips en verbetering van archivering voor ambtenaren. Ambtenaren zullen na de volledige invoering van dit project hun slips elektronisch ontvangen. Bij migratie van ambtenaren tussen ministeries zullen er geen nieuwe emailadressen hoeven te worden aangemaakt .

Momenteel vindt ook de upgrade plaats van de gov.sr websites, waarbij ook de sites van de verschillende ambassades en buitenposten worden meegenomen. In het televisieprogramma Opinie op GOV.TV, op kanaal 8.3 afgelopen maandag is Hew A Kee breedvoerig ingegaan op projecten die binnen e-government worden uitgevoerd. Dit programma zal herhaald worden op de woensdag en de vrijdagavond steeds om 20.00 uur.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment