Uitspraak rechter inzake Flora vs Santos. SVB in gelijk gesteld.

Source / Image by: SVB | Monday 17 December 2018

Wederom maken we mee dat een club naar de rechter stapt; dit ondanks contracten die zij ondertekenen, ondanks statuten die zij onderschrijven en contracten waarin zij aangeven zich te zullen neerleggen bij besluiten van de beroepscommissies van de SVB.

Dit gedrag schaadt alle partijen die in zoiets betrokken worden. Rechtzaken die het gevolg zijn van bestuurders die dan het sportief belang uit het oog verliezen en denken dat er gelijk gehaald kan worden met een rechtzaak.

De geschiedenis van de SVB van in iedergeval de afgelopen zes jaar heeft bewezen dat in alle gevallen waarbij een Club zijn gelijk bij de rechter is gaan zoeken, de civiele rechter de beroepscommissie van de SVB in het gelijk stelde met het door hun genomen besluit.

Wij kunnen stellen dat de rechtzaken met zich meebrengen dat je niet anders kan concluderen dan dat de beroeps instanties binnen de SVB hun werk correct en naar eer en geweten doen.

Wij hopen hiermee deze zaak goed afgerond te hebben en ons te kunnen focussen op waar we voor zijn en dat is faciliteren van voetbal.

FOOTBALL IS OUR PASSION

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment