Update: Passagiersboot met meer dan 31 opvarenden gekapseisd

Source/ Image by: KPS | Monday 31 December 2018

Een passagiersboot met 31 opvarenden is in de vroege ochtend van vrijdag 28 december op de onstuimige Coppenamerivier ter hoogte van de Kalebaskreek gekapseisd.

Een aantal van de opvarenden zijn door de dorpelingen gered en ook de kapitein van de boot heeft zich in veiligheid kunnen brengen. Bij een gezamenlijke zoekactie van de politie, de dorpelingen en het Nationaal Leger werd er na enige tijd een drenkeling gered en zeven lijken geborgen.

In eerste instantie verklaarden overlevenden dat er nog drie drenkelingen, waaronder een vrouw en twee kinderen nog werden vermist. De zoekactie werd onverkort voortgezet en op zaterdag 29 werd één lijk en op zondag 30 december nog drie lijken geborgen. Na deze vier lijken te hebben geborgen wordt naar zeggen van overlevenden nog één vrouwspersoon vermist. Tot nog toe zijn er elf lijken geborgen.

De juiste personalia van de overledenen moeten nog uit officiële documenten worden achterhaald. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de ontzielde lichamen afgestaan aan de nabestaanden.

De politie van het ressort Calcutta is belast met deze zaak.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment