“Update” Schoonzoon schiet op schoonmoeder met jachtgeweer

Source/ Image by: KPS | Sunday 13 Januari 2019

De mevrouw die gistermorgen, zaterdag 12 januari, door haar schoonzoon is dood geschoten is de 51-jarige Yvonne ,Ronowidjojo. Dit schietincident vond plaats op haar woonadres in het politie ressort Lelydorp.

De 26-jarige verdachte Gioveri,A. alias Bobby leefde samen met een dochter van het slachtoffer en andere schoonfamilie op hetzelfde adres. Op 25 december van het afgelopen jaar verhuisde Gioveri omdat er relatie problemen waren ontstaan tussen hem en zijn vrouw.

Op zaterdagmorgen verscheen Gioveri gewapend met een jachtgeweer op het woonadres van zijn vrouw en schoonfamilie en begon schoten te lossen op het huis. Zijn vrouw,zijn kinderen en schoonfamilie verschansing zich toen in het huis. Mevrouw Ronowidjojo ging schuilen in een slaapkamer voorzien van shutterramen. Gioveri sloeg de shutters kapot waarna hij op haar schoot. Mevrouw Ronowidjojo overleed ter plaatse. Na zijn criminele daad vluchtte Gioveri een nabij gelegen bos in. De politie is Gioveri op het spoor maar hij is nog niet aangehouden.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment