“Update” twee aangehouden in berovingszaak

Source/ Image by: KPS | Saturday 19 Januari 2019

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft op donderdag 18 januari de 27-jarige bewaker Glenn, O. aangehouden in verband met de beroving van woensdagmorgen 2 januari op het voorterrein van een hotel gevestigd langs de Anton Dragtenweg te Paramaribo.

Op die bewuste woensdagmorgen is een incassoloper beroofd van een tas inhoudende een groot geldbedrag in Surinaamse dollar, Euro’ en Amerikaanse dollar. De met een vuist vuurwapen gewapende rover is vermoedelijk de 25-jarige Maikel,L. geweest, die officier is in het Surinaams Nationaal leger. Maikel, L. is op dinsdag 8 januari aangehouden en in verzekering gesteld. Maikel, L. kwam in beeld nadat de 23-jarige Aniel, D. op maandag 7 januari was aangehouden en verklaart had, dat hij de vluchtauto bestuurd had waarin Maikel, L. plaats genomen had was na de beroving.

Glenn, O. wordt ervan verdacht hand en spandiensten te hebben verleent en/of gelegenheid of middelen te hebben verschaft tot het in uitvoering brengen van de beroving.

Via de Militaire Politie zijn er nog twee militairen in beeld gebracht en aangehouden in verband met het strafbaar feit in kwestie.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment