Verkeersongeval met drie doden

Source/ Image by: KPS | Friday 25 Januari 2019

De politie van Brownsweg kreeg op vrijdagmorgen 25 januari, omstreeks kwart voor tien, de melding van een verkeersongeval op de weg naar Atjonie, ter hoogte van het gebied dat bekend staat als Kleine Saramacca.

De politie begaf zich naar de plek en trof een personenauto aan die voor de komst van de brandweer door een ander voertuig uit een goud put was getrokken. Er werden ook drie levenloze lichamen van mannen aangetroffen. Het waren de lijken van de 22-jarige Gorgio Gemin , de 38-jarige Ricardo Karsosemito en de 19-jarige Jonathan Kowikromo. Deze personen waren werkzaam bij een houtbedrijf te Brownsweg.

Collega’s, die ter plaatse werden aangetroffen, verklaarden dat de drie slachtoffers in de middag van donderdag 24 januari vanuit Brownsweg vertrokken waren richting Paramaribo. Dat toen zij naar de stad belden en te horen kregen dat de drie niet in Paramaribo waren aangekomen, besloten werd op naar hun op zoek te gaan. Dat zij omstreeks 1 uur in de ochtend van vrijdag 25 januari op zoek gingen naar hun collega’s.

Omstreeks negen uur in de morgen zagen zij persoonlijke spullen van de slachtoffers op het water van een goud put drijven. Die put bevindt zich langs de weg naar Atjonie. Gebleken is dat de auto, waarin Gemin, Karsosemito en Kowikromo zaten, in de goud put terecht was gekomen en dat zij het leven hadden gelaten. Met het overlijden van deze drie arbeiders staat de verkeersbarometer landelijk op zes.

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment