Villa Zapakara: Opening van Sranan Krakti

Het is zover! Met 2 MC's: Ferranto Dongor en Eliza Fae Dongor! De tent zit vol, aan de kant -want daar is schaduw- staan enkele mensen en vooraan naast het podium zitten kinderen, nu nog, later duurt het te lang en spelen zij hun eigen spel.

Inhoudelijk directeur Dakaya Lenz verwelkomt de gasten, Wendell Gefferie vertelt over het Sranan Krakti lied waarvoor hij de tekst schreef en Ernesto van Dal het arrangement maakte, en verrassing: Wendell zingt het samen met het Kathedralen Kinderkoor, wow kippenvel! Minister van OWenC mevr. drs. Lilian Ferrier spreekt haar waardering en dank uit aan directie, team en sponsoren. Zakelijk directeur Jantine van den Driest spreekt met 2 bedrijven die Villa Zapakara al 7 jaar lang ondersteunen: VSH United en Cirkel Group, zij ontvangen als eersten een aandenken aan deze eerste eigen productie van Villa Zapakara. Na het praten nu weer actie: jongeren van Be your own hero presenteren de gasten op een wervelend optreden, zij krijgen een warm applaus! Mevr. Christine Alspeer, holistisch trainer, spreekt over de innerlijke kracht die ieder in zich draagt en mevr. Anite Haverkamp van de afd. Educatie van het Catherijne Convent (Utrecht, Nederland) spreekt haar trots uit dat de samenwerking met Villa Zapakara geleid heeft tot het onderdeel Feesten in Sranan Krakti!

Dan komen het nieuwe en afgetreden bestuur op het podium, zij nodigen alle medewerkers uit op het podium, de gasten geven hen een groots en welverdiend applaus! Voor de opening echt gaat plaatsvinden krijgen we eerst nog een keer de krakti van het Sranan Krakti lied te horen en dan …. de beginvertelling, voor deze keer op het podium, alle volgende keren in de tukuspan! Dan komen de Krakti Kids, Chantrelle, Robert en Theone naar voren en is hèt moment eindelijk daar….. Sranan Krakti is geopend!!!

 

Related Links

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment