Wat is de Dienst Zorgvervoer van het NVB?

Sponsored Article

Source / Image by: N.V.B.

Het Nationaal Vervoersbedrijf zorgt voor gemakkelijk en goedkoop transport ook voor de mens met een beperking. Naast de staatsbusdienst biedt het NVB ook zorgvervoer aan.

Deze  dienst  is voor die groep van mensen die niet zelfstandig  gebruik kan maken van transport. De dienst zorgvervoer haalt de klant veelal schoolgaanden en werkenden thuis af en zet die op de plaats van bestemming. Aan het eind van de dag worden zij weer thuis afgezet.

Wat kost het om gebruik te maken van de dienst Zorgvervoer van het NVB?
De dienst kost 100,- Srd per maand voor klanten in en rond Paramaribo

Hoe kom ik in aanmerking voor de Dienst Zorgvervoer NVB?
Behoeftigen dienen zich aan te melden bij het Ministerie van Sociale Zaken die de registratie doet. Vanuit het ministerie wordt dan nagegaan wie daadwerkelijk behoeftig is. De namenlijst wordt dan naar het N.V.B. gestuurd. Ook kan men zich persoonlijk aanmelden bij de dienst Zorgvervoer. Er wordt gebruik gemaakt van speciale rolstoel bussen en getraind personeel in dienst van het bedrijf. Naast het vervoeren van de mens met een beperking, maken ook mensen die slecht ter been zijn gebruikt van de dienst. Zorgvervoer levert ook extra diensten die bestaan uit polibezoek en airportservices

Op welk nummer kan ik de Dienst Zorgvervoer bereiken?

Related Links

Comments

mood_bad
  • No comments yet.
  • Add a comment